...

Üniversitemizde kurulan ‘’Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi (CTS)’’ nın tanıtımı hakkında 8 Nisan 2022 Cuma günü saat 10:30’da Microsoft Teams üzerinde çevrimiçi bir toplantı düzenlenmiştir.

8 Nisan Cuma günü saat 10:30’da Üniversitemizde kurulan ‘‘Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi (CTS)" tanıtımı ile ilgili Kozan İşletme Fakültesi ve Kozan Meslek Yüksekokulu’nun akademik ve idari personelleri ile öğrencilerine yönelik MicrosoftTemas üzerinden çevrimiçi toplantı düzenlenmiştir. Konuşmacı olarak Ç.Ü Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü –CTS Birim Koordinatörü Prof. Dr. Nigar YARPUZBOZĞAN’ nın katıldığı toplantının moderatörlüğünü CTS Birim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Bihter ZAİMOĞLU ONAT gerçekleştirmiştir. Toplantıda akademik personele, idari personele ve öğrencilere birime nasıl ulaşacakları, birimin verdiği hizmetlerin ve desteklerin neler olduğu, birimin kurul üyelerinin kimler olduğu ve birim faaliyetlerinin nerede gerçekleştiği gibi bilgiler verilmiştir. Sayın Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN’ a Doç. Dr. Bihter ZAİMOĞLU ONAT’ a ve toplantıya katılan tüm dinleyicilere katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.