...

ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİNE YÖNELİK ULUSLARARASI PROJE TANITIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

16 Kasım 2021 tarihinde alternatif yurt dışı eğitim/değişim programlarını içermek üzere, gençlerin gelişimine katkıda bulunan uluslararası projelerde faaliyet göstermiş olan gönüllü katılımcı Ayşegül ALBAYRAK tarafından programların tanıtımına ve proje sürecinin nasıl işlediğine yönelik ağırlıklı olarak Fakültemiz 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin yer aldığı bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Özellikle AIESEC, EUROPEAN SOLIDARITY CORPS VE ERASMUS PLUS PROJECTS programlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısında öğrenciler soru-cevaplarla sürece aktif bir şekilde dahil olmuş ve bu durumun projelerin daha iyi anlaşılmasında katkısı olduğu görülmüştür. Dekanımız Prof.Dr.Fatma DEMİRCİ OREL tarafından Ayşegül ALBAYRAK’a ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edilmesi ile birlikte etkinlik sona ermiştir.