...

Üniversitemiz İç ve Dış Paydaş Toplantıları

Üniversitemiz İç ve Dış Paydaş Toplantıları kapsamında Fakültemiz İşletme Bölümü iç ve dış paydaş toplantımızı 17.04.2024 tarihinde Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirdik.

Oldukça verimli geçen toplantımızın Dış Paydaşları Ford-Volvo Satış Müdürü Adem Abacı’ya, Burak Galvaniz Panel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burak Baki’ye, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Ali Üçgül’e kıymetli zamanlarını ayırdıkları ve yaptıkları değerlendirmelerle önemli katkılar sağladıkları için şükranlarımızı sunarız. Mezun öğrencilerimiz Aleyna Gündüz ve Ahmet Bergin ile mevcut öğrencilerimiz Sümeyye Tan ve Salim Eser’e İşletme programımızı daha ileriye taşıyacak paylaşımları için teşekkür ederiz.

Ayrıca, Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Fatma Demirci Orel’e, hazırlık sürecindeki katkıları ve toplantı esnasındaki misafirperverliği için İşletme Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Murat Haseki’ye, tüm hazırlığı organize eden ve raportörlük görevini de üstlenen Dekan Yardımcımız Doç.Dr. Başak Gül Akar’a, toplantının moderatörlüğünü yapan ve dış paydaşlarla sıcak iletişimler kurmamıza vesile olan Dr.Öğr.Üyesi Zafer Berikol’a, toplantı öncesi ve sırasındaki emeklerinden dolayı Fakülte Sekreterimiz Cüneyt Sorgun ve Öğrenci İşleri Büro Görevlimiz Meymune Arslan’a ve toplantı organizasyonunda emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkürü borç biliriz.