...

2021- 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kozan İşletme Fakültesi’ne bu yıl kayıt yaptıran öğrenciler ve 2020-2021 döneminde kayıt yaptırmış öğrencilere, 3-5 Kasım 2021 tarihlerinde üniversitenin ve fakültenin işleyişi, Kozan yerleşkesi ve öğrencilerin faydalanabileceği imkanlar hakkında bilgiler paylaşmak üzere bir oryantasyon programı düzenlendi. Oryantasyon programı ile; Kozan İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatma DEMİRCİ OREL, Dekan yardımcıları Doç.Dr. Başak Gül AKAR ve Doç.Dr.İpek KOCA BALLI tarafından öğrencilerin merak ettiği konularla ilgili bilgiler paylaşılarak öğrencilerin okula daha hızlı uyum sağlaması hedeflenmiştir. Doç.Dr.Başak Gül AKAR, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan sunular eşliğinde üniversitemizin Eğitim-Öğretim yönetmeliği, Erasmus, Mevlana ve Farabi değişim programları, Kültürel ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgiler aktarmış, özellikle Bağımlılıktan uzak durma konusunda öğrencilere yol gösterecek faydalı bir sunum gerçekleştirmiştir. Ayrıca, öğrencilere üniversitemizin ÇÜBİS sistemi tanıtılmış ve Uzaktan Eğitim sistemi ile ilgili bilgiler verilmiştir. Program sonrası öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet eden Prof. Dr. Fatma DEMİRCİ OREL’e öğrenciler pandemi sırasında eğitim-öğretim ile ilgili karşılaştıkları zorlukları ve gelecek dönemlerde fakülteden beklentilerini de aktarmışlardır.